18 Mart 2013 Pazartesi

Letitbit Premium Link Generator

Letitbit son 2 yıl içinde açılmış olan rus indirme sitesi.Dosya indirmek isteyen kullanıcıların pekte sevmediği bir sitedir.İndirirken yavaş indirmesi 2.bir dosya indirmek istediğimizde bizi 30 dakika bekletmesi gibi bir sürü özellik sayılabilir.Bizde artık buna bir son vermek istiyoruz.Premium hızda indirme,sınırsız dosya indirme ve bekleme yok.Premium hesap araştırmanızada gerek yok.Sadece indirmek istediğiniz linki yapıştır ve indir.

Letitbit Premium Link Generator

Aşağıdaki adresten linke ulaşarak dosyalarınızın linkini yapıştırın ve indirin.

read more

17 Mart 2013 Pazar

Hotfile Premium Link Generator

Hotfile Premium Link Generator
Hotfile Premium Link Generator kullanmak için turboleech adresine girmeniz yeterlidir.Leech siteleri ellerinde bulunan premium hesaplar ile çevirmeyi sağlar.Sadece hotfile değil, megaupload,filesonic ve fileserve, rapidshare premium indirebilirsiniz.Hiçbir hesaba ihtiyacınız yoktur.Kayıt olmanızada gerek yoktur.Tek yapmanız gereken siteyi girip indirmek istediğiniz linki yapıştırmak ve download tuşuna basmak olacaktır.İstediğiniz linki normal hızda indirmek yerine premium hızda indirebilirsiniz.

Hotfile Premium Link Generator

Yapmanız gereken aşağıdaki adrese tıklayıp siteye gitmek olacaktır.Sonrasında premium hızda dosyalarınızı indirebilirsiniz.

read more

16 Mart 2013 Cumartesi

Depositfiles Premium Link Generator

Depositfiles Premium Link Generator indirmek için konumuzda yazanları takip etmeniz gerekir.Depositfiles premium link indirmek için depositfiles hesabınızın olmasına gerek yoktur.Verdiğimiz depositfiles premium link generator adresine giderek üye siteye olmanız ardından linkinizi yapıştırıp indirmeniz yeterlidir.Normal depositfiles sitenizin size verdiği kısıtlı hız yerine daha büyük dosyalarınızı daha hızlı indirebilirsiniz.


Depositfiles Premium Link Generator

Verdiğimiz adrese tıklayarak depositfiles premium link indirebilirisiniz.

read more

Rapidshare Premium Link Generator

Rapidshare Premium Link Generator
Rapidshare Premium Link Generator indirmek için yapmanız gerekenler sadece linke tıklamak.Rapidshare hesabınızın yada sitede bir hesabınızın olması gerekli değildir.Sadece aşağıdaki kutucuğa linkinizi yapıştırıp indirmeniz yeterlidir.Site sadece rapidshare link çevirmiyor.Turbobit'te dahil.

Rapidshare Premium Link Generator

Aşağıdaki adrese tıklayarak.Rapidshare premium link indirebilirsiniz.Sadece yapmanız gereken boş kutuya linkinizi yapıştırmak ve mavi butona tıklamaktır.

read more

Turbobit Premium Link Generator

Turbobit Premium Link Generator
Turbobit Premium Link Generator kullanmak için aşağıdaki linke tıklamanız yeterlidir.Aşağıda verdiğimiz site 1 yıldır turbobit premium link generator hizmeti vermektedir.Verdiğiniz linkleri hızlıca turbobit premium yapar ve indirmenizi sağlar.Normal turbobit hesabınızda birşey indirmek için 9 dakika beklersiniz.Fakat aşağıdaki linke tıklayarak 9 dakika beklemenize gerek kalmadan son hızla indirebilirsiniz.

Turbobit Premium Link Generator

Aşağıdda verdiğimiz linke tıkladıktan sonra indireceğiniz dosyanın linkini yapıştırın.Aşağıdaki resimli kodu cevaplayın ve generator tuşuna basın.Ardından site size bir link verecektir, ona tıklayarak turbobit premium link çevirme yapabilirisiniz.

read more